Клиенти

Клиенти на „Варна плод” АД:

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА” АД
Верига месарии „ЖАР” ООД
Верига магазини „СОЛИНГЕН”
Верига магазини за хранителни стоки „Мамбо”
“Мустанг холдинг” АД
Сладкарници „Лучано”
„Булгарплод” ЕООД
„Варна оборот”ЕООД
Верига магазини „СБА”
„БТК”АД
„Иво комерс 98” ООД
„Европлод” ЕООД
„Интер цитрус” ООД
„Сотир плод” ООД
„ЕЛИС ЕМ” ЕООД и други